Ünlü Pop Müzik Sanatçısı Gökhan Türkmen'in Yalova konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bir birinden güzel şarkılara konseri izlemeye gelen binlerce kişi eşlik etti.
Yalovalılar Barış Manço Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen Gökhan Türkmen konserine büyük ilgi gösterdiler. Amfi tiyatroyu neredeyse hınca hınç dolduran Yalovalılar ünlü pop müzik sanatçısı Gökhan Türkmen'i sahneye çıkışında çığlıklar ve alkışlarla karşıladılar. Yalova'da gördüğü ilgi karşısında şaşkına dönen Gökhan Türkmen, "Bir çok ilde konser verdim. Böyle sıcak, bu kadar ateşli bir hayran kitlesi ile karşılaşmadım. Yalova beni şaşırttı" dedi. Yalova'yı çok sevdiğini ve fırsat buldukça geldiğini de sözlerine ekleyen Türkmen daha sonra bir biri ardına parçalarını seslendirdi.
"Sen İstanbulsun", "Çatı katı" gibi şarkılarını Yalovalılar için seslendiren Türkmen, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Binlerce Yalovalının hep birlikte eşlik ettiği parçalar adeta dev bir koro tarafından seslendirildi. Yaklaşık 1.5 saat boyunca sahnede kalan Türkmen Yalovalılarla yeni bir konserde buluşmak istediğini dile getirerek sahneden ayrıldı.


Editör: TE Bilişim