2 Haftadır rahatsızlığı nedeniyle Rumeli TV'de ki Aliço ile Faslı Şahane programını yapamayan Aliço bugünden itibaren programına yeniden başlıyor.
Neşeli tavrı, şarkıları ve hoş sohbeti ile sadece Türkiye'den değil tüm Balkanlardan çok sayıda insana ulaşan Aliço geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 2 haftadır Aliço İle Faslı Şahane programını yapamıyordu. Aliço tedavisinin tamamlanmasıyla birlikte programlarına bugünden itibaren yeniden başlıyor. İzleyicileriyle yeniden buluşmak için sabırsızlandığını dile getiren Çolakoğlu, "İzleyicilerimi çok özledim. Programıma kaldığım yerden devam ediyorum. Yine konuklarımla izleyenlerime müzik dolu bir program yaşatacağım. Tüm Yalovalıları bugün Rumeli TV ekranlarına davet ediyorum" dedi.
Hastalığı süresinde kendisini bir çok yerden arayanlar da olduğunu hatırlatan Çolakoğlu, "Programımı yapamadığım o süre içerisinde ülkenin bir çok yerinden sevenlerim bana ulaşarak geçmişolsun dileklerini ilettiler. Sevildiğimi bir kez daha anladım. Beni arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim