Cihad Keskin, Eyüp Akyol, Buğrahan Haydaroğlu, Feyza Nur Keskin, Ezgi Doğan, Neslihan Solak, Volkan Solak, Emre Solak, Tunç Tanrıverdi ve Kardelen Yılmaz’ın görev aldığı ve 2 perde olan oyun, seyircilere yaklaşık 3 saat boyunca keyifli anlar yaşattı.

Mizahi öğelerin bolca bulunduğu oyunun son bölümü ise tamamen doğaçlama olan bir skece ayrıldı. Seyirciler arasından sahneye alınan bir bayan ve bir bayla birlikte performans sergilenen skeç seyircileri gülmekten kırdı geçirdi.

Oyun sonrası seyircilerden birçok olumlu yorum aldıklarını belirten ekibin yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, “Her Yol Paris, bizim, seyircilerimize merhaba deme oyunumuzdu. İlk oyun sonrası gelen istekle aynı oyunla bir defa daha sahneye çıktık. Bu oyun sonrası yine yoğun istek aldık. Fakat Ramazan ayı nedeniyle ancak bayram sonrası yeniden sahneye çıkabileceğiz. Ağustos ayı içerisinde eğer aksilik çıkmazsa yeni bir Her Yol Paris seyircilerle buluşacak. Yeni diyorum, zira oyun çeşitli skeçlerden meydana geliyor. Oyunun adı aynı kalacak, fakat içerisindeki skeçler değişecek. Yani seyircilerimiz tamamen farklı bir oyun seyretmiş olacaklar.” şeklinde konuştu.

Birçok Proje Yolda

Urla’daki festival ve 5 Temmuz’daki oyunla birlikte yaklaşık 3 aylık bir zaman diliminde 3000 seyirci barajını aştıklarını dile getiren Keskin, “Eğer aksilikler yaşamazsak ve gerekli desteği bulabilirsek, Eylül ayı itibariyle birçok farklı projeyle gerek Yalova’da gerek şehirdışında gerekse yurtdışında farklı projelere imza atmayı hedefliyoruz. Yola çıkarken, Yalova’ya yeni bir soluk getirme parolasını benimsedik ve bu doğrultuda hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Hem büyük oyunları, hem çocuk oyunları hem de diğer performansların hazırlıklarına Ağustos ayından itibaren başlayarak önümüzdeki tiyatro sezonuna hazırlanmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Herkese Teşekkürler”

BSG’nin kısa zamanda bu hale gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Keskin, “Ekibimize yeni katılmasına rağmen bize çarçabuk uyum sağlayan yeni yüzlerimize ayrı, onların yanımızda bulunmasını sonuna kadar destekleyen velilerimize ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca, varlıklarıyla ve yaptıklarıyla yanımızda olduklarını hissettiren Yalova basınına da sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ve elbette bizi hiçbir alanda yalnız bırakmayan değerli seyircilerimize bu hareketlerinden dolayı minnettar olduğumuzu da belirtmekte yarar var. Yeni oyunlar pek yakında. Takipte kalın.” dedi.

Editör: TE Bilişim