Yalova Kültür ve Turizm il Müdürü Ziya Karatekin Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'e Delmece Şenlikleri'ne verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi sundu.
Bu yıl 9. kez düzenlenen Delmece Yayla Şenlikleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Şenliklere birçok kurum ve kuruluş da destek verdi. Yalova Kültür ve Turizm il Müdürü Ziya Karatekin şenliklere destek veren kurumlara teşekkür plaketi sunmaya başladı. Bu kapsamda Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i ziyaret eden Karatekin plaketi Atik'e takdim etti. Aldığı plaket dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "Termal adı turizmle anılan bir ilçe. Kurulduğu gündem beri hep turizmle içe olan belki de ülkemizin en eski  turizm mekanlarından birisi olan Termal'in Yalova'nın turizm potansiyeli açısından büyük önemi olan bu şenliğe destek vermemesi olmazdı. Bizde Delmece Şenliklerini önemsiyor ve Yalova'ya ciddi bir katkısı olduğuna inanıyoruz. Bugün şenliklere katkılarımızdan dolayı bize takdim edilen bu plaket bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Delmece Şenliklerimize elimizden gelen tüm desteği vermeyi sürdüreceğiz" dedi.
Yalova Kültür ve Turizm il Müdürü Ziya Karatekin de Delmece Şenliklerini Yalova açısından önemine değinerek, "Yalova'da turizmin lokomotifi olan Termal ilçemizin belediyesinin Delmece Şenliklerine sağladığı destek bizleri çok mutlu ediyor. Delmece Şenliklerinin her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başlamasının temelinde de bu dayanışma yatıyor. Bu yıl yoğun bir katılım yaşandı. Hedefimiz elbette ki bu şenlikleri uluslara arası etkinliklerin gerçekleştirildiği bir platforma taşımaktır" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim