Atatürk İlkokulu tarafından hayata geçirilen, "Benimle okur musun" Projesinin Mart ayı kitap okuma yarışması birincileri belli oldu. 
Çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve kitabın özendirilmesi amacıyla geliştirilen "Benimle okur musun" Projesi tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Nisan ayı içerisinde Cumhuriyet Meydanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Okuldaki öğrenciler, öğretmen ve velileri ile birlikte kitap okuyarak vatandaşlara da mesaj verdiler. Bu kapsamda her ay kitap okuma yarışması da düzenleniyor. Projenin içerisindeki yarışmanın Mart ayı ayağında dereceye giren öğrenciler de netleşti. Buna gör 3. sınıflarda Mart ayı kitap okuma birincisi 3/D sınıfından Fatma Zeynep Rana Kafkas oldu. 3. sınıflarda 2. 3/F sınıfından Hesnanur Büyükkılıç, 3. ise 3/D sınıfından Fatma Atlas oldu. 
4. sınıflarda dereceye giren öğrencilerin isimleri şunlar; 1. 4/i sınıfından Ayşe Polat, 2. 4/D sınıfından Eylül Azra Şener ve 3. ise 4/U sınıfından Başak Yenihayat
Proje kapsamındaki etkinlikler devam ederken Nisan ayında dereceye girecek olan öğrencilerin belirlenmesi içinde çalışmalara başlandı. 
Editör: TE Bilişim