4.yıl kutlamaları çerçevesinde Özdilek Alışveriş Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirilen Kafkas Dansları gösterisini izleyenler hareketli danslara tempo tutarken coşku doruğa çıktı.

Bir yıl gibi kısa bir sürede oluşturulan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği folklor ekibinde yer alan bayan ve erkek folklorcular, başarılı performanslarıyla göz doldurdu. Giriş Lezginkasıyla başlayan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin gösterisinin ardından, ‘Köy Düğünü’ konseptiyle devam eden programda, vatandaşlar da piste çıkarak en güzel Kafkas oyunlarını sergileyerek coşkuya ortak oldular.
Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği yönetimi başta olmak üzere dernek üyeleri de gösteriyi dikkatle ve tempo tutarak takip etti.

Hafta sonu gerçekleştirilen etkinlikte, Özdilek Müşterileri, şehir dışından gelen davetliler, gencinden yaşlısına birçok izleyici;  hareketli Kafkas ezgilerinin eşlik ettiği zarif ve mağrur dans figürleriyle görsel bir şölene Showbahis tanıklık etmiş oldular.

 Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili bilgi veren Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan ; ”Derneğimizin folklor ekibi kısa sürede önemli yol kat etti.


Bunda kurs hocamız Hacı Murat Dağıstanlı’nın özverili çalışmalarının büyük payı var. Çalışmalarımızı sergileme fırsatı veren ve kuruluş coşkusuna bizleri de ortak eden Özdilek Alışveriş Merkezi’ne dernek yönetimi adına teşekkürlerimizi sunarız. Bundan sonra da Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği folklor ekibi olarak çalışmalarımızı üst noktalara taşıyarak, şehir dışında ve uluslar arası organizasyonlarda derneğimizi temsil edeceğiz” diye konuştu.

  Özdilek Alışveriş Merkezi’nde gösteri yapan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği folklorcuları, gösterinin  ardından,  alışveriş merkezinde hep birlikte yedikleri yemekle yorgunluk attılar.

Editör: TE Bilişim