Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın kaleme aldığı, Mansur adlı Roman Posta Yayınevi tarafından basılarak piyasaya çıktı.
Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın yazdığı Mansur adlı roman kitap evlerinin raflarındaki yerini aldı. Posta Yayınevi yayınlanan kitabın ilk baskısı ise büyük ilgi gördü. Yalova'da kısa süre içersinden çok satanlar listesine girmeyi başaran Roma ise, "Bir belediye başkanı… Kendisini kadim demde hatem olan kelâma adamış, geçmişinin kültürünü geleceğin parlak devrimleriyle birleştirmeye gayret eden bir siyasetçi.Üç genç… Belediyede uygulanan Zambak modelinde staj yapan, aşkı, hayatı ve özgürlüğü anlamaya çalışan Mehlikka, Salih ve İlbey. Bir bilge… Mevlâna, Yunus, Konevî’den aldığı ruhu günümüze taşıyan Batı’nın özgürlükçü filozoflarının kavramlarını analiz eden sohbetlerin sahibi, Mansur. Ve bir roman… Sanki bir yakaza gibi!" sözleriyle okuyuculara tanıtıldı.
Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal ise kitabını raflarda görmenin mutluluğu içerisinde olduğunu dile getirerek, kısa süre içerisinde düzenleyeceği imza günü ile okuyucuları ile buluşacağını belirtti. 

Editör: TE Bilişim