9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in vefatıyla birlikte Türkiye genelinde ilan edilen milli yas nedeniyle Çiftlikköy'de Ramazan etkinlikleri bugün gerçekleştirilecek olan programla start alacak.
11 ayın sultanı Ramazan ayında Mokamp alanında birbirinden güzel konserler, tiyatro, söyleşi, sinema, halk oyunları ve eğlenceli etkinlikler düzenlenecek. Türkiye genelinde ilan edilen milli yas nedeniyle Çiftlikköy'de Ramazan etkinliklerinin başlangıcı 20 Haziran Cumartesi akşamına alındı. Şehr-i Ramazan Şenliği etkinliklerinin açılışında Utku Köşedar sahne alarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. Gece ayrıca jonglör ve tahtabacak gösterileri de olacak.
Her Cuma günü bir konserin gerçekleştirileceği Ramazan Şenlikleri’nde Utku Köşedar, Grup Laçin, Coşkun Sabah ve Zekai Tunca Çiftlikköylü vatandaşları coşturacak. Hacivat ve Karagöz animasyonları, çocuk tiyatroları ve ücretsiz patlamış mısır ikramıyla sinema keyfini ramazan boyunca yaşayacak olan vatandaşlar Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu ile kulaklarının pasını silecek. Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği gösterilerinin sahneleneceği etkinliklerde ayrıca Sinan Yağmur, Talha Uğurluer, Ahmet Maranki ve Yavuz Bahadıroğlu vatandaşlarla söyleşiler gerçekleştirecekler.  

Editör: TE Bilişim