Ordulular’ın kaynaşması, tanışması, birlik ve beraberliği için sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirten Ahmet Keskin, “ Zamanımın çoğunluğunu dernek faaliyetlerine ayıracağım. Ordulular Derneği olarak her ay düzenli yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Yalova’da yaşayan Ordulu kardeşlerimizi ziyaret edip, sorunları olanların çözümüne katkı sunmayı ve mağdur durumda olan hemşerilerimize de dernek aracılığı ile destek olmayı istiyoruz”

Derneğin siyasi partilere eşit mesafede olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Keskin, “Derneğimizde farklı siyasi görüşte olan arkadaşlarımız olabilir. Bizim siyasal olarak herhangi bir tarafa yakın olmamız söz konusu olamaz” diye konuştu.

Yalova Ordulular Derneği’nin 400’e yakın üyesi bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Keskin, “Yalova’da yaşayan yaklaşık 1700 civarında Ordulu hemşerimiz var. Onları da dernek bünyesine katarak genişlemeyi ve diğer illerdeki hemşeri dernekleri ile de irtibat halinde olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ordulular Derneği Başkanı Ahmet Keskin, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Ordulular Derneği Geleneksel Pikniği’nin bu yıl da Tigem tesislerinde 22 Haziran’da gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim