Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Polican Kütüphanesi daha açıldı.
Geçtiğimiz yıl, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğince başlatılan projeyle Yalova’da bazı okullara Polican Kütüphanesinin açılışı gerçekleşmişti. Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin; Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) çerçevesinde Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda  oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleşti. Polican Kütüphanesi'nin açılışını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokul Müdürü Ali Malkoç, öğretmen ve öğrenciler hep birlikte gerçekleştirdiler. Açılışta konuşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman” Değerli öğretmenlerimizin ve minik öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Polican Kütüphanesinde, ülkemizin geleceğine umut olacak çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, "Birlikte Başarıyoruz" diyen Emniyet Müdürlüğüne ve Milli Eğitim Müdürlüğüne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) projesi kapsamında hizmete giren Kütüphane öğrenciler arasında sevinç yaratırken Yalova Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Hızla gelişen teknoloji çağımızda interneti ve özellikle interaktif iletişim ve öğrenmeyi ön plana çıkarmış, öğrenciler içinde internet araştırmalar için günümüzün vazgeçilmez unsuru haline gelmiştir. Proje ile çağımızın imkânlarından ve bilgiye ulaşmada kısıtlı konumda bulunan kesimler hedeflenmiştir” denildi

Editör: TE Bilişim