Yalova Fotoğraf Amatörleri Derneği (YAFOD) tarafından  Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte; sanatçının şehir yaşantısının ayrıntılarını yansıtan fotoğraflarından oluşan bir gösteri sunulacak. YAFOD’dan yapılan açıklamada, 28 Aralık saat 16’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliği Yalovalı sanatseverler davet edildi.

Yalovalı fotoğraf sanatçısı Melisa Mey kimdir?

Marmara Üniversitesi Resim ana sanatı ve Heykel yan sanatında 2000-2004 yıllarında lisans, 2007 ‘de yüksek lisansını tamamladı. 9 yaşında analog kamerasıyla başladığı Fotoğraf sanatına uzun yıllar analog ve compact kameralarla devam edip,2005 ten itibaren DSLR kameralarla çalıştı. Üniversite eğitimi ve resim çalışmaları nedeniyle bir süre sessizce devam ettiği fotoğraf sanatına yurtdışında katıldığı uluslararası fotoğraf yarışmasında aldığı özel jüri ödülü ve “özel göz” ünvanı ile profesyonel anlamda geri döndü. Mey’in fotoğrafları birçok özel koleksiyonlarda yer almakta ve farklı tarzıyla oldukça beğeni toplamaktadır.2010’dan itibaren fotoğrafları Türkiye’nin en önemli çağdaş sanat müzayedesinde yer alan sanatçı , birçok karma sergide de yer aldı.

2011 Mayıs ayında “Şehrin İzleri” adıyla sergi seyahatlerinden, şehirlerden birer iz niteliğinde yansıma ve grafiti ağırlıklı çalışmalardan oluşmuş kişisel sergisini açtı.

Editör: TE Bilişim