Sinemaseverler tarafından tercih edilen toplam 912 kişilik 7 adet sinema salonuyla Yalova’nın en gözde sineması salonu olan Cimetime Sineması’nda bu hafta 4 yeni film gösterime girdi.

Chronicle (Doğaüstü)

2012 ABD yapımı olan Aksiyon türündeki filmin Matadorbet yönetmenliğini Josh Trank yaptı. Başrollerinde Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan’ın yer aldığı film 84 dakikadır. Filmin konusu, Meraklı, haşarı ve liseli üç sıkı arkadaş, şans eseri keşfettikleri bir yer altı tünelinde, kendilerine doğaüstü güçler kazandıracak bir şeyle karşı karşıya gelirler. Ve aynı gün içinde üçü de sadece düşünce gücüyle çevrelerindeki canlı-cansız her şeyi kontrol edebilir hale gelirler. Başta sadece ortalığı karıştırmak ve eğlenmek için kullandıkları bu süper güçler, kısa sürede insanların hayatlarıyla oynadıkları bir kumara, oyuna dönüşecektir. Tüm bu süreçte ise kamera kayıttadır.

Black Gold (Kara Altın)

2011 Tunus yapımı olan Dram türündeki filmin yönetmenliğini Jean-Jacques Annaud yaptı. Başrollerinde Antonio BanderasFreida PintoMark StrongCorey JohnsonJulianna Rose MaurielloTahar RahimAkin GaziJamal AwarZiad GhaouiJan UddinDriss RoukheLiya Kebede yer aldığı filmin süresi 130 dakikadır. Filmin konusu, 1930 yılında Arabistan'da geçen petrol merkezli bir hikâyeyi anlatacak olan Black Gold; petrolün bulunmasını ve ardından yavaş yavaş altın değerinde önem kazanmasını, petrolün yol açtığı rekabeti yeni bir boyuta taşıyan genç bir prensin gözünden anlatacak.

Mevsim Çiçek Açtı

2012 Türkiye yapımı olan Dram türündeki filmin yönetmenliğini Ali Levent Üngör yaptı. Başrollerinde Feriha Ecem Çalık, Onur Şan, Mehtap Bayrı, Turgay Tanülkü, Deniz Oral, Mehmet Özgür, Ertuğrul Karakaya, Şule Cengiz, Hüseyin İlker, Yavuz Bingöl, Kerem Alışık’ın yer aldığı filmin süresi 98 dakikadır. Filmin konusu, Nazmi, karısı Çiçek ve kızları Mevsim ile Almanya da yaşamaktadır. Nazmi, karısını sürekli dövmektedir. Devlet, Çiçek ve Mevsim i himayesi altına alır ve bir kuruma yerleştirir. Çiçek burada tanışıp yakın arkadaş olduğu Esra ile aynı eve taşınmaya karar verirler. Bir gün Asaf ın taksisine binmeleriyle hayatları farklı bir boyut kazanacaktır.

The Howling Reborn (Yeniden Doğuş)

2011 ABD yapımı olan Korku türündeki filmin yönetmenliğini Joe Nimziki yaptı. Başrollerinde  Ivana Milicevic, Niels Schneider, Kristian Hodko’nun oynadığı filmin süresi 82 dakikadır. Filmin konusu, Hamile bir Tv yapımcısı olan Karen bir seri katilin saldırısı sonucu ölür. Onu kurtarmaya gelen kocası ise ölü bedenini ve vahşice parçalanan vücudunu bulur. Karnındaki bebeği yaşamaktadır... Aradan 18 yıl geçer ve Will Kidman annesiz büyür... O yıl liseden mezun olacak olan genç adam fazla korumacı babası ile dış dünyadan hayli soyutlanmış bir hayat sürmektedir. Ta ki okulda aşık olduğu, Eliana Wynter ın sevgilisi Tommy tarafından tehdit edilip tartaklanana kadar... Olayın hemen ardından çocuğunu okuldan almaya gelen bir kadın olan Teri Hawken ile tanışanır. Genç kadın onu başkaları tarafından itilip kakılmaması konusunda ikna eder, hayat böyle çok daha iyi olacaktır... Peki ama nasıl"

 

Editör: TE Bilişim