Şubat Ayı, Yalova Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerle kültür sanat ayı olarak geçecek. Vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak etkinlikler kapsamında, tiyatrolar, konserler, gösteriler, sergiler ve imza günleri gerçekleşecek.
Şubat 2016 kültür sanat takvimi, 6 Şubat Cumartesi günü Hacivat Karagöz gölge oyunu ile başlayacak. Tiyatro Yazarı Sabahattin Engin ve Eşi Coğrafya Öğretmeni Mesude Engin Çocuk Tiyatrosu ve Kütüphanesi’nde sahne alacak oyun,iki seans olarak gerçekleşecek. İlk seans saat 12.00’de, ikinci seans ise saat 14.00’dagösterime sunulacak. Ücretsiz olarak yapılacak oyunun davetiyeleri çocuk tiyatrosundan temin ediliyor.
“Şubat ayında halkımızın beğeneceği, eğleneceği programlar hazırladık” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Yalova Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte aylık olarak kültür ve sanat faaliyetleri planlayarak, kentimizde birçok etkinlikle siz değerli hemşehrilerimizi buluşturacağız. Konserler, tiyatrolar, söyleşiler, sergiler, konferanslar, paneller sizler için gerçekleştirilecek. Tabi ki; bu süreçte birçok ünlü ismi kentimizde ağırlayacağız. Hedefimiz her ay daha fazla etkinliğe ev sahipliği yaparak daha çok sanatsal faaliyeti halkımızın beğenisine sunmaktır” diye konuştu.
Nurten İLÇİN
Editör: TE Bilişim