İpekyolu Dergisi ile İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin birlikte organize ettiği 13. İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Ebru ve Minyatür sanatçısı Suna Selma Koçal da "Türk Kültürüne Hizmet" ödülüne layık görüldü.
WOW İstanbul Otel'de gerçekleşen törenin 13.sü yine bir çok ünlü ismi bir araya getirdi. Gecenin açılış konuşmasını Türksoy İpekyolu Dergisi İmtiyaz Sahibi Seyfullah Türksoy yaptı. Türksoy, "Türkiye 2023 hedeflerine inşallah ulaşacaktır ve bundan hiç şüphemiz yok. Bizler ve sizler hanımefendiler olarak, gazeteciler olarak ve buradaki saygı değer iş adamları kültür adamları, siyaset adamları olarak bu yükseliş hamlesinde ne kadar etkili olabilirsek ne kadar faydalı olabilirsek o kadar mutlu olacağız. Önümüzdeki dönem de Türkiye için çok kritik bir referandum gerçekleşmiş olacak. 'Evet' verenler de 'Hayır' verenler de hepsi bu milletin varoluşundan çok temiz insanlardır, dürüst insanlardır. Ama biz olaya siyasi bakmıyoruz. Ülkemizin birliği ve yükselişi noktasında vatandaşlarımızın, halkımızın gereken sağ duyuyu göstereceğini inanıyoruz ve bizlerde bu çerçeve de görüşlerimizi düşüncelerimizi yansıtmaya çalışacağız. Sözü çok fazla uzatmak istemiyorum sadece şunu demek istiyorum "Bu ülkenin düşmanları çok, bu ülkenin kıskananları çok, bu ülkeden intikam almak isteyen çok. Bu nedenle birlik olalım ve geleceğin büyük Türk dünyasını hep birlikte kuralım" dedi.
Ardından ödül törenine geçildi. Bir çok ünlü ismin ödül aldığı gecede Ebru ve Minyatür sanatçısı Suna Selma Koçal da "Türk Kültürüne Hizmet" ödülüne layık görüldü. Böylesi önemli bir ödüle layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Koçal ise, " Uluslararası Ipekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin 13. Altın Adamlar ödül töreninde, Ebru ve Minyatür sanatçısı olarak, 'Türk Kültürüne Hizmet 'Ödülüne layık görüldüm. Bana bu gururu ve şerefi yaşatan Jüri üyelerine ve Başkan Seyfullah Türksoy 'a şükranlarımı arz ederim" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim