TUFAG ailesi her yaş grubundan kursiyerleri ve aileleriyle buluşurken, pikniğe Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin KOÇAL, İstanbul Milletvekili Osman POYRAZ, AK Parti İl Başkanı Mustafa PEHLİVAN'da katıldı.

Katılımın yoğun olduğu piknikte yapılan ikramların ardından TUFAG’lı kursiyerler sene içerisinde öğrendikleri oyunları sergiledi. Yapılan mini gösterinin ardından güne voleybol, halat çekme, yakar top gibi etkinliklerle devam edildi.

Piknik hakkında görüşlerini bildiren TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, “Geneleksel hale gelen TUFAG Bahar Pikniğimizde TUFAG ailesini bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. 7’den 70’e tüm kursiyerlerimizin katılımıyla bir araya geldiğimiz pikniklerimizde keyifli ve eğlenceli zaman geçirirken derneğimizin farklı unsurlarının birbiriyle kaynaşmasına çalışıyoruz. Pikniğimize katılıp bu güzel günün oluşmasında katkısı olan kursiyerlerimize, ailelerine ve misafirlerimize teşekkür ederken ziyaretimize gelen Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin KOÇAL’a, İstanbul Milletvekili Osman POYRAZ’a, AKP İl Başkanı Mustafa PEHLİVAN'a, AKP Merkez İlçe Başkanı Ömer ASLAN’a da katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim