Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimlerle Hacı Rahmiye Palabıyık TUFAG Vakfı ve TUFAG Derneği yönetim kurullarını belirledi.
Yalova'nın ve Türkiye'nin önemli halk oyunu derneklerinden biri olan TUFAG, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen oturumlarla Hacı Rahmiye Palabıyık TUFAG Vakfı ve TUFAG Derneği'nin yeni yönetim kurullarını yapılan seçimler sonucunda belirledi.
TUFAG Vakfı'nda Başkan Birol Aslan Oldu
Türk Kültürünü , Halk oyunlarını , Halk müziklerini araştırmak ve bu araştırmaları geliştirmeyi kendine amaç belirlemiş olan vakıfta üyeleri TUFAG Derneği'nde başkanlık yapmış olan üyeler oluşturuyor. Bu üyeler içerisinden yapılan seçim sonrasında Hacı Rahmiye Palabıyık TUFAG Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Birol Aslan seçilirken, Yönetim Kurulu üyeleri Merva Kurtulmuş, Erol Çelikyürek, Ahmet Tuna ve Hüseyin Çalışkan'dan oluştu.
TUFAG Derneği Başkanı Selim Sanır
Yalova'yı Türkiye ve Dünya'da bir çok halk oyunları platformunda başarıyla temsil eden TUFAG Derneği'nde yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sanır oldu. TUFAG Yönetim Kurlu üyeleri ise Volkan Yılmaz, Aydın Altıparmak, Uğur Aydın, Erhan Çuğ, Berkay Tiryaki, Ahmet Rasim Acar, İpek Aybike Ertürk, Uğur Tezcan, Emrecan Okumuş, Eren Limon ve Alper Dikici'den oluştu.  

Editör: TE Bilişim