Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrasında Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (TUFAG) yeni dönem yönetim kurulunu belirlemişti. TUFAG Yönetim Kurulu'nun seçilmesinin ardından Yönetim Kurulu, Volkan Yılmaz'ı oy birliği ile başkan olarak seçti.
Yönetim Kurulu Başkanı seçiminin ardından dernek görev dağılımı gerçekleştirildi, buna göre TUFAG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Altıparmak, Genel Sekreter Uğur Aydın, Muhasip Erhan Çuğ, Basın Sözcüsü Uğur Tezcan ve üyeler Burcu Aslan, Erden Eren Limon, Ömer Üstün, Alper Dikici, Ceyhun Akgül, Emrecan Okumuş, İpek Aybike Ertürk olarak belirlendi.
Görev dağılımlarının tamamlanmasının ardından kısa bir değerlendirme de bulunan TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Yılmaz, "1999 yılında kapısından içeri girdiğim bu köklü derneğin başkanlığına layık görüldüğüm için gerçekten onur duyuyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte zorlu bir yola çıktığımızın farkındayız. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak, TUFAG ailesinin her zaman sahip olduğu özelliklerini devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Tüm TUFAG ailesine ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyor, bu yeni dönemde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim