Yalova’nın kültür sanat şehri olması için önemli işlere ve organizasyonlara imza atan Yalova Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle tiyatrolar haftası olarak adlandırılan Mart ayının son haftasında da birbirinden güzel tiyatro oyunlarını Yalovalılar ile buluşturdu.

Yalova Belediyesi tarafından organize edilen tiyatrolar haftasına özgü tiyatrolar, ‘Kaç Baba Kaç’ isimli 2 perdelik komedi tiyatrosu ile başladı. Programın ikinci günü ‘Vay Sen misin Ben Olan’ isimli oyunla devam eden etkinlik ‘Ölün Bizi Ayırana Dek’ ve ‘ Aziz Nesin Azizname’ oyunuyla sona erdi.

Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı sanatseverlere teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “İlimize davetimiz üzerine gelerek birbirinden güzel oyunları sergileyen tüm oyuncuları kutluyorum.27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Raif Dinçkök Kültür Merkezi sahnesi her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden keyifli oyunlara ev sahipliği yaptı. Tiyatro sahnesini seven sanata ve sanatçıya saygı gösterip oyunların kapalı gişe oynanmasını sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim