Her yıl 15-22 Nisan haftasında bir dizi etkinlikle kutlanan Turizm Haftası kutlamaları bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak.Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri bugün saat 13'te Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayacak.
Turizm Haftası çerçevesinde Plastik Sanatlar Derneği, Yalova Belediyesi Sanat Galerisi'nde Karma Resim Sergisi düzenlenecek. Saat 15'te ise Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde Turizm Haftası kutlama programı gerçekleştirilecek.18 Nisan Cuma günü ise Yalova  Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü   Konferans Salonunda, Y.Ü. Öğretim Görevlisi Semih Arıcı'nın 'Sağlık ve Kaliteli Yaşam' konulu konferansı gerçekleştirilecek. Hafta sonu ise Yalova Üniversitesi ile Şaban Temüge Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve Yalova Fotoğraf Atölyesi (YAF) üyelerinin katılımı ile Sugören ve Sermayecik Köyü'ne doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek.
Turizm Haftası kutlamaları kapsamında Yalova Musiki Derneği ve Yalova Belediyesi Konservatuarı işbirliğinde, Raif   Dinçkök Kültür Merkezi Salonu'nda,20 Nisan pazar günü saat 20:30'da Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirilecek. Turizm Haftası kutlamaları; 21 Nisan Pazartesi    günü  Gençlik Merkezi Müdürlüğü Hizmet Binasında,   yöresel kıyafet sergisi, sanatsal kurslara ait sergilerin açılışı ve halk oyunları gösterileri ile sona erecek.
Editör: TE Bilişim