Türkiye Gençlik Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Yalova Romanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne bir ziyarette bulundu Türkiye Gençlik Vakfı  İl Temsilcisi Muhammed Edib Özyılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, Yalova Romanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin İleri ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Özyılmaz ve İleri karşılıklı yaptıkları sohbette derneklerin Yalova’daki faaliyetlerinden bahsettiler.

‘Gençlerimizin her daim yanındayız’

Özyılmaz, “Romanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği’ndeki kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Karşılıklı istişarelerde bulunup, vakfımızın faaliyetlerini anlattık. Milli ve manevi değerler çizgisinde geleceğe yön veren gençlerimizin her daim yanındayız. Türkiye Gençlik Vakfı’nı gençlerimiz için yaşam biçimi haline getiriyoruz. Birçok dernek ve vakıf ziyaretlerimizi gerçekleştirip, tüm taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz. Yarınlarımız için mutlu, özgüveni yüksek, kendini geliştirmiş ve erdemli nesil yetişmesine tüm gücümüzle 7/24 katkı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Roman gençlere müjde

Romanlar Derneği ile de kısa bir zaman sonra ortak projelere imza atacaklarını söyleyen Özyılmaz, “Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan roman kardeşlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere imkan sunacağız. Sayın Dernek Başkanımız İleri’nin rehberliğinde roman kardeşlerimiz ile iletişime geçeceğiz. Okuma- yazma, Kur’an kursu, temel dini bilgiler, madde bağımlılığı ile mücadele konularında programlar oluşturacağız” dedi.  İleri de yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Türkiye Gençlik Vakfı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  

Editör: TE Bilişim