Yalova Belediyesi Umut Evleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde düzenlenen kursların yıl sonu sergisi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle açıldı. 
Umut Evleri'nde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen kursların yıl sonu sergisi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Verilen 15 ayrı kursu tamamlayan kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı serginin açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları, Halit Güleç, Jülide Güner ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan birlikte kestiler. Ardından sergideki stantları gezen Salman kursiyerlerden bilgiler aldı. Kursiyerler Yalova Belediyesi'ne kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ettiler. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan da kurslarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Doğan, "Yalova Belediyesi ile ortaklaşa olarak Umut Evlerinde kadınlarımıza yönelik 15 ayrı branşta kurslar gerçekleştirildi. Bu kurslara katılım ise oldukça yüksek oldu. Biz gelen talepler doğrultusunda her kursu açabiliyoruz. Kurslarımızı tamamlayan kursiyerlerimizin yıl sonu sergisini de gerçekleştirdik. Oldukça başarılı bir sergi oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan'a teşekkür ederek, "Halk Eğiti Merkezimizin Umut Evlerimizde gerçekleştirdiği kurslarla buradaki kadınlarımız, gerek hobi ve gerekse bu eğitimleri meslek olarak sürdürmek adına önemli gelişmeler kaydediyorlar. Umut Evlerinin temel amacı da zaten bu. Açılan kurslara katılımın yüksek olması mahallelerimizde kadınlarımızın bu tip faaliyetlere ne denli ihtiyaç duyduklarını gösteriyor. Bir dönemi daha başarıyla tamamladık. Ortaya konan çalışmalarda düzenlenen sergi ile taçlandırıldı. Ben Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan'a, kurs eğitmenlerimize, Umut Evlerimizin yöneticilerine ve kadınlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
Editör: TE Bilişim