Dünyaca ünlü pop yıldızı İnna, Yalova’da konser vermeye hazırlanıyor. Yaptığı şarkılarla dünya çapında üne kavuşan Romanyalı şarkıcı İnna, 6 Eylül Cumartesi Saat 22.30’da Çınarcık’ın vazgeçilmez eğlence mekanlarından Clup Kale’de sahne alacak. Konser organizasyonunu yapan Duman Organizasyon işletme sahibi Gökhan Duman, bu konserin dünya çapında ses getireceğini ve Yalova’ya ayrı bir renk ve heyecan katacağını söyledi. İşletme Sahibi Duman, “Birçok etkinlik ve konser organizasyonuna ev sahipliği yaptık. İnna konseri bizim için büyük bir tecrübe olacak. Önümüzdeki aylarda Yalova’ya birçok ünlü ismi getirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlar bizim organizasyonlarımızda eğlencenin zirvesine ulaşacaklar” diye konuştu.

‘Unutulmaz bir gece yaşatacak’..

İnndia, Amazing, Sun İs Up, Cola Song, Deja vu gibi sevilen şarkılarını seslendirecek olan İnna, konsere katılacaklara unutulmaz bir gece yaşatacak. Romanyalı Dünya starı şuan dünya TOP 10 listelerinde yer alıyor.

Biletler 75 TL’den satışa sunuluyor..

İnna konseri öncesi Nijeryalı pop şarkıcısı Eddy Wata’nın sahne alacağı gecede binlerce kişi doyasıya eğlenecek.  İnna & Eddy Wata konserinin biletleri; Yalova Gazipaşa Caddesi sahil girişinde, Çınarcık Kırmızı Cafe’de, Çiftlikköy Kordon Cafe, Clup Kale, Biletix ve Yalova Tea Cafe Bar’da satışa sunulmaya başlandı. Biletlerin satış noktalarından alınması durumunda 75 TL, konser girişlerinde ise 90 TL olacak. İrem Derici konser bileti getirenlere ise yüzde 25 indirim yapılacak.

Bu dev konsere İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi çevre illerden yaklaşık 4 bin müzik severin katılması bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim