YOSK tarafından düzenlenen İrem Derici Konseri Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı vefa Salman ve çok sayıda protokol mensubunun katıldığı konseri izlemek isteyen 5 bini aşkın Yalovalı amfi tiyatroyu doldurdu. Konser öncesinde bir konuşma yapan YOŞK Başkanı Alparslan Erkoç, "Bizler elbette ki çok güzel işler yapıyoruz. Ama bu işleri başarmamızda ki en büyük destekçimiz halkımız. Biz Yalovalı engelliler çok şanslıyız. Zira engelliye değer veren, desteğini esirgemeyen bir valimiz var. Bu anlamda da bizi yalnız bırakmayan Yalova Valisi Esengül Civelek'e de çok teşekkür ediyorum. Kapanmakta olan bir engelli spor kulübünü Avrupa'da ülkesini ilini temsil eden bir kulüp haline getirdi. Bizim hedefimiz Avrupa Kupası'nı sizlere getirmek. Bizler engelli insanlarız. Ben sizlerden gördüğünüz engellilere selam vermenizi istiyorum" dedi.

Erkoç'un ardından sahneye gelen Yalova Valisi Esengül Civelek ise, "Engellilik alanında faaliyertte bulunan engelli bireylere yönelik gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla başarının engel tanımadığını bizlere kanıtlayan gururumuz YOSK'u ve başkanı Alparslan Erkoç'u kutluyorum" diye konuştu.

YOSK Başkanı Alparslan Erkoç Yalova Valisi Esengül Civelek'e kulübe sağladığı desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

Konuşmaların ardından sahneye gelen ünlü sanatçı İrem Derici ise şarkılarını Yalovalılar için seslendirdiler. Sahneye, "Zorun ne sevgilim" adlı parçası ile çıkan Derici gördüğü coşkulu kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bir çok büyük ilde konser verdiğini ama bu denli coşkulu bir kalabalık karşısında ilk kez sahne aldığını dile getiren Derici, Yalova'ya yeniden gelme sözü verdi. Dericinin hemen hemen her şarkısına eşlik eden kalabalık İrem Derici'nin çıkış parçası olan, "Kalbimin Tek Sahibime" parçasında ise adeta 5 bin kişilik tek bir koroya dönüştü. Hep bir ağızdan şarkıya eşlik eden Yalovalılar telefonlarının ışıklarını da açarak konseri görsel bir şölene çevirdiler. Gece sonunda YOSK Başkanı Alparslan Erkoç İrem Derici'ye çiçek sundu.    
Editör: TE Bilişim