2018 yılı yaz ayı etkinlikleri hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, dernek başkanı Mehmet Aydemir, Başkan Salman’a şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Salman’ın seçildiği günden bugüne kadar vermiş olduğu sözleri tuttuğunu belirten Aydemir; “Başkanımız biz olalım başka dernekler olsun, ilimizin tanıtımına katkı sağlayan derneklere öncülük etmiş ve sözlerini tutmuştur. Yapmış olduğumuz bu festivallerde sadece Yalova Belediyesinin maddi ve manevi destek olduğunu da altını çizerek belirtmek isterim. Bu yükü sadece Belediyenin üstlenmemesi gerekir. Çünkü bizler Yalova’nın festivallerle kültürel anlamda tanıtımına katkı sağlamaktayız” dedi.

“Elimizden Gelen Desteği Veriyoruz”

Yeni seçilen yönetime başarılar dileyen Başkan Salman; “ Mehmet Aydemir ağabeyimiz Kuzey Kafkas derneğine adeta çocuğu gibi bakmakta ve bu görevi yıllardır başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Kendisini yeni yönetimiyle birlikte başarılar dilerim. Yalova Belediyesi olarak ilimize halk oyunları ile tanıtımını sağlayan tüm derneklerimize elimizden gelen desteği vermeye çalıyoruz. Kuzey Kafkas Derneği de bu derneklerimizden biri. Bize hem yeni yönetim hem de talepleriniz doğrultusunda ziyaret ettiniz. Bende çalışma arkadaşlarımla bunu değerlendireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim