Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Yalova Belediyesi arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında Umut Merkezleri’nde açılan kültürel ve sosyal kurslara ait yılsonu sergileri ile kursiyerlerin el emekleri halkın beğenisine sunuluyor.
Yalova Belediyesi Bahçelievler ve Bayraktepe Mahallesi Umut Merkezleri’nde Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ahşap boyama, sabun çiçek ve nakış kurslarına ait yılsonu sergisi Yalova Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı. Bir hafta açık kalacak olan sergide kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sergileniyor. Sanat Galerisinde yapılan açılış törenine Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Dal, Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan, Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Yayla, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 
Sergilenen ürünleri tek tek inceleyen Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide GÜNER el emeği göz nuru olan ürünlerin her biri için paha biçilemeyecek derecede emek harcandığını bu yüzden de bu tür kurslara katılım gösteren kursiyerleri takdir ettiğini belirterek göstermiş oldukları ilgiden ötürü kursiyerlere teşekkür etti. Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin DOĞAN, bu şekilde aile bütçesine katkı sağlayan tüm kursiyerleri tebrik ederek vatandaşlarımızı açılan kurslara katılmaya davet etti.
Heyecanları gözlerinden okunan kursiyerler ise üretim yapmanın vermiş olduğu mutluluğu ve haklı gururu yaşadılar. Ev ekonomisine katkı sağlamanın yanında boş zamanlarını değerlendirdiklerini dile getiren kursiyerler bu imkanı sağladıkları için Yalova Belediyesine ve Yalova Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim