Geçtiğimiz günlerde Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ciddi bir ameliyat olan ve 10 gün sonra taburcu olarak Yalova’ya geri dönen Nurettin İnan Kıbrıs’da vatani görevini beraber yaptığı 10 arkadaşı evinde ziyaret etti.

Önce sohbet eden Oflu ve arkadaşları daha sonra Nurettin İnan’ın iş yeri olan Gölova Et Mangal’da oluşturduğu müzeyi gezdirdi.

40 sene sonra bir araya geldiklerini söyleyen Nurettin İnan’ın arkadaşlarından  Ender Kesikburun,” 40 Yıl sonra bir araya geldik. Nurettin’in kardeşimizin ameliyat olduğunu duyunca çok korktum. Ancak iyileşti ve aramızda. Hep birlikte burada olmaktan çok mutluyuz. Allah ona uzun ömürler versin. Hepimizle iyi kötü anıları oldu ve hepsi çok değerli anılar. Oflu hem bizler için hem de Yalova ve Yalovalılar için çok önemli.  Bundan sonra bir araya gelip eski günleri yaad edeceğiz” dedi.

Oflu lakaplı Nurettin İnan, ziyaretten dolayı çok hoşnut olduğunu ve duygulandığını arkadaşlarını Yalova’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim