Safran Köyü’nde Yazıcı Garden olarak bilinen kır düğünü mekanı, artık Yusuf Özkan Turizm Şirketi tarafından ‘Bey Konağı Cafe&Restaurant’ olarak yakında hizmete açılıyor. Muhteşem manzaralı işletme; düğün, nışan, nikah, yemekli toplantı, sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve mangal keyfi için ailece tercih edilecek en güzel mekan olarak Yalovalılara hizmete hazırlanıyor. Mekanda; çocuk oyun alanları ve parkurlar da yer alıyor.

Bulunduğu mevkii olarak İstanbul Çamlıca Tepesi’ni andıran Bey Konağı Cafe& Restaurant’ta gece ve gündüz Yalova ile İstanbul’un eşsiz görünümü canlı tablo gibi izlenebilecek. Kış aylarında sıcak, yaz aylarında serinliğin yaşanabileceği mekan, ailece güzel zaman geçirilebilecek yer olarak tasarlandı. Bey Konağı Cafe&Restaurant’a gelenlere alkolsüz ve nezih ortam sağlıyor.

Bey Konağı Cafe& Restaurant İşletmecisi Yusuf Özkan, “Düğün, nişan, sünnet organizasyonlarımız için rezervasyonlarımızı almaya başladık. ‘0 531 081 12 12’ nolu GSM telefonuna ulaşarak her türlü organizasyonlarınızda Yalovalılara hizmete hazırız” dedi. 

Editör: TE Bilişim