Özdilek AVM’nin kokteyl salonunda gerçekleştirilen etkinliğe ilçedeki öğretmen ve idarecilerin yanı sıra Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve belediye çalışanları da iştirak etti. 

Başkan Silpagar, öğretmenlerin insanı hem maddi dünyaya, hem de manevi dünyaya yönelik olarak eğittiğini belirterek, “Hem maddi hem manevi dünyaya hitap eden bir eğitimi veriyor öğretmenlerimiz. Onlara sağlık, sıhhat ve mutluluk diliyorum. Allah öğretmenlerimizden razı olsun” diye konuştu.

Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise, böyle bir etkinliği gerçekleştirdiği için Başkan Silpagar’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. Milletvekili Coşkun, Çiftlikköy’de çok fonksiyonlu bir kültür merkezini yapmanın zamanı geldiğini söyleyerek, “Bizim için Çiftlikköy çok önemli, onun için buraya yapılan her yatırım Yalova’ya yapılan yatırımdır, sizlere yapılan yatırımdır, geleceğimize yapılan yatırımdır. İnşallah önümüzdeki zamanda bunları göreceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim