Açıldığı günden bu güne kadar sadece büyüklerin değil çocuklarında büyük beğenisini toplayan Özdilek Yalova Alışveriş Merkezi 31 Ağustos -14 Eylül tarihleri arasında çocuklar için "Eko Çocuk Köyü" nü açtı. "Eko Çocuk Köyü’nde minikler çeşitli atölye çalışmaları ile doyasıya eğleniyorlar. "Eko Çocuk Köyü’nde her gün çocuklar dört farklı atölye çalışmasında doyasıya eğlenecek, eğlenirken de öğrenecekler. Etkinlik kapsamında Bitki Zekası Okulu, Yenilenebilir Enerji İstasyonu, Vincent Van Gogh Sanat Evi ve Retro Kültürel Tasarım Atölyelerinde çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyorlar. 31 Ağustos -14 Eylül tarihlerinde 15.00 – 16.00 – 17.00 – 18.00 saatleri arasında Özdilek Yalova’da gerçekleşecek olan Eko Çocuk Köyü etkinliğine 7 – 12 yaş ve üzeri tüm minikler davetlidir.

Katılım Koşulları:

1.Etkinlik 31 Ağustos -14 Eylül tarihleri arasında alışveriş merkezi zemin kat etkinlik alanında düzenlenecektir.

2.Etkinlikte 4 ayrı atölye yer almaktadır. Katılımcılar etkinlik başlangıçlarında yaptıracakları kayıt işlemi sonrasında etkinlik alanına giriş yapabileceklerdir.

3.Atölye etkinlikleri her gün, her biri 30 dakika süren4 seanstan oluşacak olup, her bir atölyeye her seansta 6 minik misafirimiz katılabilecektir.

4.Bir etkinlik seansında toplam 4 atölye etkinliğine 24 minik misafirimiz dahil olacaktır. Belirtilen kişi sayısı üzerinde oluşacak taleplerde bir sonraki seansa kayıt alınacaktır.

5.Etkinliğe katılım yaş sınırı 7 - 12 yaş grubu arasıdır.

Editör: TE Bilişim