Tuğra fotoğraf stüdyosu yaptığı çalışmalar ile Yalova’da sıkça isminden bahsettiriyor. Özel günlerde özellikle düğünlerde yaptığı kurgular ile adeta hayatınızı filme alıyor. İşletmeci Yusuf Tolay çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

“Biz hizmet sektörüyüz. Müşterilerimizin taleplerine göre çalışmalar yapıyoruz. Bunun dışında ar-ge mizde bulunan arkadaşlarımızın fikirlerini hayata geçiriyoruz. Farkımız bu olsa gerek ki müşterilerimizden olumlu dönüşler alıyoruz.  Bir kere tamamen profesyonel ekibimiz var. Yani düğünlerinizde özel günlerinizde para kazanmak için 20 lira 30 lira yevmiye ile eleman tutup 300 500 liralık kameralar ile çalışmıyoruz. Düğün töreni insanların en önemli günüdür. Yapılan çalışmalarımız hayatlarının bir parçası olacak. Çocukları gelecekte izlemek istediğinde titreyen bir kamera görüntüsü yetersiz ışık öylesine gelmiş konukların meyve suyu içişini izlettirmek bana ters geliyor. O yüzden biz çekimlerimizde evlenecek olan çiftin tüm detaylarını çekiyoruz, örnek verecek olursak kına gecesi sonrası evdeki son gecesi, kuaförde hazırlık anı, aynı zamanda erkeğin damat traşı oradaki son sohbetler, düğünde farklı detaylar yakın arkadaşlarının çiftler için özel mesajları röportajlar şeklinde daha bir çok detaylar alıyoruz.

Tolay “Tek rakibimiz korsanlar”

Gelişen teknoloji ve piyasaya giren Çin malları fotoğrafçılık sektörüne de darbe vuruyor. Tolay bu konuda yaptığı açıklamada rakip olarak görmesekte korsan fotoğrafçılar piyasayı oldukça etkiliyor dedi ve ekledi  “ piyasada satılan amatör fotoğraf makineleri ve kamera alan başka sektörde işler ile uğraşan bazı korsanlar düğünlerde yevmiye karşılığında çekim yapıyorlar. Bu bizim piyasamızı çok fazla etkilemekte olduğuna inanıyorum ama bir yandan da pişman olan insanların eşinin dostunun bize dönüşü de orantıyı koruyor. Vergimizi veriyoruz KDV mizi stopajımızı ödüyoruz personelimizin sigortası derken zaten piyasaya göre uygun işler yapıyoruz. Davetimizin bu konuda korsanlara karşı bize destek vermesi lazım.  Özellikle maliye bu konuda bizlere yardımcı olsun.” dedi

Editör: TE Bilişim