Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği Başkanı Mustafa Ürkmez ve dernek yönetim kurulu üyeleri  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun'u ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Bugüne kadar müdürlüğün şehit  aileleri ve gazilerle gazi ailelerine yönelik önemli çalışmalar yaptığını ve her zaman destek verdiğini söyleyen Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği Başkanı Mustafa Ürkmez, "Müdürlüğümüz devletimizin şefkatli elini şehit ve gazilerimizin aileleri ne yaşayan gazilere uzatan önemli kurumlardan birisidir. Bizde bize verdiği destekten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun ise Şehitlerin ve Gazilerin bu ülkenin en önemli değerleri olduğunu şehit ve gazi ailelerinin ise onların bu vatana emanetleri olduğunun altını çizdi. Devlet olarak her zaman şehit ve gazi aileleri ile halen hayatta olan gazilere destek verildiğinin altını çizen Uzun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu desteğin süreceğini vurguladı.

Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği tarafından İl Müdür Yardımcıları Arif Laçin ve Zekiye Baş'da birer teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim