Yalova'nın Kosova'daki Kardeş Şehri İpek'in Belediye Başkanı Gazmend Muhaxheri, Meclis Başkanı Islam Husaj, Entegrasyon Müdürü Suzana Muriqi, Cinsiyet Eşitliği Memuru Sebahate Qorkadiu, Kadastro Müdürü Mustaf Nila, Emlak ve Hukuki İşler Müdürü Edmond Shala ile birlikte Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Heyeti Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO Meclis Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri karşıladı.  

İpek Belediye Başkanı Gazmend Muhaxheri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ve ziyaretlerinin bundan sonraki aşamalarının ticari ilişkileri geliştirmek ve Kosova ile Türkiye arası iyi ilişkiler kurmak olduğuna dikkat çekti.

Ziyaretinden dolayı heyete teşekkürlerini sunan YTSO Yönetim Kurulu Başkan Tahsin Becan, İlimiz ve Üye profili hakkında bilgiler verdi.

İkili Diyaloglar Arttırılacak

İpek Şehri Heyeti üç gün sürecek olan ziyaretlerini  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’la sürdürdü.  Kendisini makamında ziyaret eden heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Salman; “Kardeş şehirlerimizin bizim için önemi çok büyük. Karşılıklı olarak gerçekleştireceğimiz fikir ve görüş alışverişleri şehirlerimizin gelişimine çok büyük katkılar sağlamaktadır. “ dedi.

Başkan Salman Kosova Heyetine Plaketlerini Takdim Etti

Yalova Belediye Meclis Toplantısı’na ziyaretçi olarak katılan İpek Heyeti’ne, meclis toplantısı açılışında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından plaketleri takdim edildi. İpek Belediye Başkanı Gazmend Muhaxheri plaketi alırken teşekkür ettikten sonra ” Yalova için istediklerinizin hepsi olacak” diyerek Başkan Salman’a olan inancını belirtti.Heyet üyeleri plaketlerini aldıktan sonra duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim