Yalova Müftülüğü’nde uzun yıllardır görev yapan bir dönem Yalova Müftülüğü’ne de vekalet eden Yalova Müftü Yardımcısı Kahraman Yaman, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başka bir ilde görevlendirildi. Yaman’ın tayininin çıkması dolayısıyla Yalova Müftülüğü’nde de duygu dolu bir tören düzenledi. Yalova Müftüsü Turgut Açari, “Kahraman Yaman ile birlikte çalışmaktan, onu tanımaktan çok mutluyum. Müftülük bünyesinde yaptığı çalışmalarla ve kişiliği ile örnek bir insan olan Kahraman Yaman şimdi başka bir ilde görevini sürdürecek. Bugüne kadar kurumumuzda yaptığı çalışmalar ve verdiği hizmetlerden dolayı kendisine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
Yalova Müftü Yardımcısı Kahraman Yaman ise, “Yalova ve Yalova Müftülüğü’nde çok güzel günlerim geçti. Burada çok iyi dostluklarımız oluştu. Hep birlikte el birliği ile çalıştık. Yalova’yı, Yalova Müftülüğünü ve burada ki dostlarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Bende artık bir Yalovalıyım. Fırsat buldukça Yalova’yı ve buradaki dostlarımı ziyaret edeceğim” diye konuştu.
Yalova Müftülüğü’ndeki başarılı çalışmalarından dolayı Yalova Müftüsü Turgut Açari tarafından, Müftü Yardımcısı Kahraman Yaman’a bir teşekkür plaketi de sunuldu.



 

Editör: TE Bilişim