Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, üniversiteye yönelik çalışmalar ve kent gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile bir araya geldi.

Öte yandan Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür de Başkan Oral’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan oral, Başsavcı Özgür’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Sezer’den veda ziyareti

Ankara Çubuk Kaymakamlığına atanan Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, veda turlarına başladı.

Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Fıstıklı, Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YA-KAB) ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile vedalaştı.

Kaymakam Uğur Sezer’in göreve başladığı günden itibaren vatandaşların sevgisini kazandığını ifade eden Başkan Oral, “İlçeye atandığı günden itibaren Armutlu’ya ve Yalova’mıza önemli hizmetler ve katkılar sunan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Oral, ziyaret sonunda Kaymakam Sezer’e Altınova Belediyesi Kursiyerleri tarafından yapılan Ebru Tablosu hediye etti.

Editör: TE Bilişim