Yalova PTT Başmüdür vekili Elif Tan’ın ev sahipliği yaptığı iftara, ilçeler de dahil olmak üzere ilimizde görevli tüm PTT personeli ve ailelerinin yanı sıra PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat ile İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya ve Bursa PTT Başmüdürleri de katıldı.  Yemekte davetliler büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Yalova PTT Başmüdürlüğünce hazırlanan tanıtım filminin ardından PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat adına kabul edilen kargo, PTT Kargo tarafından Dron ile teslim edildi. Bu teslimat ile ilimizde ilk kez bir kargo müşterisine PTT Kargo tarafından dron ile hizmet verilmiş oldu. Başmüdür vekili Elif Tan  yaşanan bu sürprizin ardından yaptığı konuşmada “PTT’nin taşıdığı misyon gereğince, teknolojik gelişmelere uygun hızlı ve doğru çözümler sunan bir şirket haline geldiğini belirterek yakın gelecekte dron ile teslimatın PTT Kargonun standart hizmetlerinden bir haline geleceğini, bu çerçevede PTT olarak ilimizde dron ile ilk kargo teslimatı yapmış olmanın gururunu yaşadıklarını” söyledi.

 PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat ise “Bu teslimatın PTT Kargonun sektörde ulaşmış olduğu noktayı göstermek adına önemli olduğuna dikkat çekerek emeği geçen tüm personele teşekkür etti” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim