Yalova Öğretmen Evi'nde düzenlenen Saffet Çam Ortaokulu Kaynaşma Kahvaltısı öğretmenler, personel ve Okul Aile Birliği yöneticilerini bir araya getirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kahvaltıda katılımcılar sohbet edip stres attılar. Okul personelini bir araya getiren aktiviteleri önemsediklerini vurgulayan Okul Müdürü Cafer Akgün, "Personelin kaynaşması, bir araya gelmesi çok önemli. Bizde bu amaçla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlenen bu kahvaltıda o etkinliklerin bir parçası" dedi. 

Kahvaltıya Yalova'ya Türkiye'nin ilk çocuklara özel tiyatrosunu kazandıran hayırsever Mesude Engin'de katıldı. Eşinin de bir öğretmen olduğunu hatırlatan Mesude Engin, "Ben çocuklarımızın gençlerimizin eğitimine büyük bir önem veriyorum. Bu ülke iyi yetişmiş gençler sayesinde daha iyi noktalara gelecektir. Bugün Yalova'nın en köklü okullarından birisi olan Saffet Çam Ortaokulu'nun kahvaltısında eğitimcilerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan desteğim hep sürecektir" diye konuştu.

Oldukça sıcak bir havada geçen kaynaşma kahvaltısı sonrasında Saffet Çam Ortaokulu Müdürü Cafer Akgün tarafından kahvaltıya katılan hayırsever Mesude Engin'e bir çiçek sunuldu. 

Editör: TE Bilişim