Her yıl olduğu gibi yılın son gününde Başkan Vefa Salman ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler sırasında Başkan Salman’a eşi Dilek Salman da eşlik etti. İlk olarak Huzurevine giden Başkan Salman burada bulunan büyüklerin ve çalışanların yeni yılını kutladı. Daha sonra Milli Piyango Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Bayan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine giden Başkan Salman, Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Yuvasındaki minikleri de unutmadı. Bayan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi bünyesinde bulunan Elin Elimde Derneği Aynur Tartan Umutevi’ni de Yalova Valisi Muammer Erol ile birlikte ziyaret eden Başkan Salman daha sonra 153 Çağrı Merkezine giderek gelen çağrıları cevaplayıp vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

Başkan Çağrılara Cevap Verdi

Belirli zaman aralıklarıyla 153 Çağrı Merkezine gidip gelen aramaları cevaplayan ve vatandaşlarla görüşen Başkan Salman her yıl başında da bu uygulamayı yapıyor. Çağrı Merkezine gelen çağrıları cevaplayan ve vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Salman 1 saatten fazla merkezde kalıyor. 2018’in son gününde de çağrı merkezine giden Başkan Vefa Salman aramalara cevap vererek hem vatandaşların taleplerini dinledi hem de yeni yıllarını kutladı.

Taksi Duraklarına Ziyaret

Yılbaşı gecesine çalışarak giren taksici esnafını unutmayan Başkan Salman, tek tek tüm durakları gezerek tüm şoför esnafına kazasız belasız bir yıl dileyerek, yeni yıllarını kutladı.

Güvenlik Güçlerini Unutmadı

Yeni yıla halkımızın huzur ve refahı için görev yaparak girecek olan güvenlik güçlerini unutmayan Başkan Vefa Salman, öncelikle Merkez Karakolunu gitti. Daha sonra denetim yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik edip, olaysız bir yıl temennisinde bulundu.

Terminale Ziyaret

Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminaline de giden Başkan Salman, vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde ulaşımını sağlamak için görevi başında olan terminal esnafının ve çalışanlarının yeni yıllarını kutlayarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

Nöbeti Başında Olanlar Unutulmadı

Güvenlik güçleri gibi yeni yıla nöbeti başında girecek olan İtfaiye, Zabıta ve Eczacıları da gezen Başkan Salman, görevi başında olan personeli yalnız bırakmadı. Yapmış oldukları zorlu görevlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Salman, yeni yılın huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

“Yeni Yılda Sizlere Sağlık Getirsin”

Başkan Vefa Salman, yeni yıl öncesi son ziyaretini Yalova Devlet Hastanesine ve ek hizmet binasına gerçekleştirdi. Öncelikle sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Salman, yeni yıla hastanede girecek olan vatandaşlarımızı da odalarında tek tek ziyaret etti. Tüm hastalara “Yeni yıl sizlere sağlık getirsin” diyen Başkan Salman;“Yeni bir yıla, yeni umutlarla giriyoruz. 2019 yılında inşallah vatandaşlarımızın tüm beklentileri gerçek olur. Her yılbaşında olduğu gibi kentimizi karış karış gezdik. Görev yapan tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutladık. Tedavi olan hemşehrilerimize şifa dileklerimizi ilettik. 2019 yılında her şeyin gönlümüzce olmasını diliyor, tüm halkımızın yeni yılını bir kez daha kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim