2015'e saatler kala ilk olarak Yalova Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, daha sonra Yalova İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışan belediye personeline hayırlı bir yıl diledi. Salman Yalova Emniyet Müdürlüğünde geceyi mesai ile geçiren polisleri de ziyaret ederek onlarla sohbet etti. 

Salman 2015 yılına ise Yalova devlet Hastanesinde yatan hastalarla birlikte girdi. Poliklinikleri ziyaret eden Salman burada yatan hastalara acil şifalar dileyerek çeşitli hediyeler verdi. Salman'ı karşılarında gören hastalar, "Bu nazik davranışınızdan dolayı size teşekkür ederiz. Yeni bir yıla adım attığımız şu anda bizlerin yanında olmanız bizi çok duygulandır" diye konuştular.

2015 yılının Yalova'ya huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Yeni bir yılın ilk anlarını evlerinde sevdikleri ile birlikte olmak yerine görevleri başında mesai ile geçiren personelimiz ve hastanelerde yatan hastalarla geçirmek istedim. Yeni bir yılı onlarla karşılayıp acılarına ve mutluluklarına ortak olmak beni de çok mutlu etti" dedi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a ziyaretlerinde Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'te eşlik etti. 

Editör: TE Bilişim