Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı Çınarcık Belediyesine gelişinde kapıda karşılayan Avni Kurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çınarcık İlçesi ve yaz sezonu hazırlıkları hakkında bilgiler veren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bu yıl Çınarcık ilçesinde yaz sezonunun oldukça hareketli geçmesini bekliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Ramazan’ın tamamlanması ve okulların kapanmasının bir birine yakın tarihlerde gerçekleşmesi yaz için ilçeye gelecek olan vatandaş sayısını arttıracaktır diye düşünüyoruz. Son yılların en kalabalık yaz sezonu olacak gibi görünüyor. Biz yazlıkçıları karşılamaya hazırız” dedi.


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise Çınarcık ilçesinin Yalova’nın yaz turizminin lokomotifi olduğunu dile getirerek, “Marmara’nın Bodrum’u, Marmaris’i Çınarcık ilçemizdir. Yaz aylarında nüfusu ciddi oranda artan ilçemiz ilimizin ekonomisinden tanıtımına kadar uzanan bir yelpazede önemli hizmetler veriyor. Bu anlamda belediyeye de çok önemli görevler düşüyor. Tatilcilerin buradan en iyi izlenimlerle ayrılması ilimizin tanıtımı açısından önemlidir. Bugüne kadar bunu en iyi şekilde sağlayan Çınarcık Belediyesi ve Belediye Başkanımız Avni Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi.
Yalova Belediye Başkanı vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt bir süre daha görüş alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim