Düzenlenen etkinlikte bu sene İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Mevlana Camii İmam Hatipi Suat Kırsakal, Elmalık Yolu Camii İmamı Ahmet Atbaşı gibi isimler katıldı.

İlahi Grubu Beğeni Topladı

Sugören Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Burhanettin Suci, Ömer Bezgin, Mustafa Makinacı, Ali Ocak, Abdullah Bolak, Adem Apaydın, Harun Başaran ve Mustafa Bezgin'den oluşan ilahi grubu seslendirdiği salavatlar ve ilahilerle dinleyicilerin beğenisini topladı.

Sugören Köyü Merkez Camii Yaşatma Derneği organizasyonu, hayırseverlerin katkıları ve destekleriyle gerçekleştirilen program sonrası yemek ikram edildi. Kadın dinleyicilere organizasyon öncesinde kırmızı güller dağıtıldı. Sugören Merkez Camii İmam-Hatibi Burhanettin Suci artık geleneksel hale gelen Kutlu Doğum organizasyonlarında önümüzdeki yıllarda daha güzel programları Sugörenliler’e ulaştırmayı amaçladıklarını ifade ederek organizasyonda emeği geçen isimlerini teker teker zikredemeyeceği bütün kardeşlerine ve katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti. Bu tür etkinliklerin devam etmesini isteyen Sugörenliler , "Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ediyoruz. Bu etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim