Programın bu haftaki bölümünde şehrimiz Yalova’da kulaklıkla müzik dinleyenler arasında yapılan araştırmanın sonuçları yer alıyor. Program ekibine Yalova’dan da 3 genç arkadaşın da eşlik ettiği çekimlerin sonucunda acaba hangi 5 şarkı öne çıkacak?

Gezinti alanları, eşsiz termal bölgesi, sakinliği ile İstanbullular için kaçış noktalarından biri olan Yalova’yı bir kez de bizimle gezin ve Yalovalıların müzik listesini arayan ekibimize katılın!

Her şehirde yeni yetenekler, müzik sevdalısı genç müzisyenlere de yer veren Türkiye Ne Dinliyorsun? programında Yalova’dan rap müzik Gardsound konuk oluyor.

Yerel radyolarımızdan Gözde Fm’de de çekim yapan ve sevilen radyo programcısı Kutsi Aksoy’a konuk olan Türkiye Ne Dinliyorsun ekibi Yalovalı dinleyicilerin müzik zevkini bir de Kutsi Aksoy’dan dinliyor. Bu sohbete sevilen sanatçı Murat Dalkılıç da canlı bağlantı ile konuk oluyor.

Türkiye Ne Dinliyorsun? yine dopdolu, yine çok eğlenceli ve bol müzikli Yalova bölümü ile bu cumartesi sabah 09:50’de TRT Müzik’te! Programı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler https://www.facebook.com/nedinliyorsuntv sayfasından da takip edebilirler!

 

Editör: TE Bilişim