77.Kapı Kitap ve Hediyelik Eşya Mağazası tarafından Yalova Güzel Sanatlar Merkezi’nde açılan indirimli satışların yer aldığı  ve güncel romanlardan, tarih, bilim, roman, kişisel gelişime kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Kitap Şenliği’nde en pahalı kitap ise sadece 13 Lira.

Her yaş grubu, farklı eğitim seviyeleri ve sosyo kültürel yapıya sahip okur gruplarına hitap edebilen geniş kitap yelpazesi ile 77.Kapı Kitap Şenliği sadece Yalovalı değil, Orhangazi, Karamürsel hatta İstanbul’dan Yalova’ya gelen ziyaretçilerin bile uğramadan geçemediği mekanların başında geliyor.

‘Kitap fiyatları pahalı okuyamıyoruz’ diyenler için önemli bir alternatif sunan Kitap Şenliğinde en çok satanların başında ise Elif Gibi Sevmek adlı kitap geliyor.Kitap satışlarından , Yalovalıların ilgisinden son derece memnun olduklarını ve satış grafiğinden  Yalova halkının kitaba aç olduğu yorumunda bulunan Satış yetkilisi Fahri Göçmez, “Yalova’da gerçekten bu konuda büyük bir açık varmış, bunu satışlarımızdan rahatlıkla görebiliyoruz, havalar soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen gerçekten büyük bir ilgi var. Özellikle hafta sonları satışlarımızda büyük artış oluyor. Binlerce kitap ve çeşidimiz var. Biz de güncel kitapların fiyatı en yüksek o da 13 Lira, en düşük ise 4 Lira’ya bile kitap satılıyor. İndirimli fiyatlarımızda indirim oranı %60’ları buluyor. Yalova halkına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim