Yaz dönemi boyunca özellikle roman okurlarının vazgeçilmezi olan Kitapbank, okul sezonunun başlamasına sayılı günler kala, öğrencilerin uğrak adresi olmaya başladı. Özellikle üniversite hazırlık kitaplarının yanı sıra, ilköğretime yönelik test ve hikaye kitapları da rağbet gören kitap çeşitleri arasında yer alıyor.

Yaz kış farklı her geçen gün artan kitap arşivi ile Yalovalılara önemli kültür hizmeti sunan Kitapbank’ta üniversite sınavı gibi önemli sınav dönemlerinde ise işler artışa geçiyor. Yalova’da 25 yıldır sahaf olarak hizmet veren ve binlerce kitaptan oluşan arşivi ile Yalovalıların değişmez tercihi olan Kitapbank, 7’den 70’e her yaş grubundan okurun buluştuğu adres olarak dikkat çekiyor.

Yalova Mimar Sinan Caddesi’nde bulunan  Kitapbank’ta kitap arşivinin de her geçen gün arttığını kaydeden işletmeci Semih Balcıoğlu” Yalovalıların her yaştan her okuyucu profilinden yıllardır buraya ilgisi azalmadan sürüyor. Bizler de böyle bir kültür hizmetini Yalovalılarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yerli ve yabancı roman çeşitleri başta olmak üzere, özellikle son yıllarda sınavlara yönelik test kitaplarının sayısında da artış var.Güncel kitapların yanı sıra, 150 yıllık kitaplar da kitap arşivimiz arasında dikkat çekiyor”

Müşterilerin beklentilerinin de yıllar içinde arttığını ve çeşitlendiğini belirten Balcıoğlu, kitap arşivini her geçen gün arttırdıklarını söylerken, dileyen okurlar için kiralık kitap döneminin de sürdüğünü söyledi.

Editör: TE Bilişim