Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi ve Yeşilay Gönüllüsü İmdat Öncü ile birlikte; Yalova Muhtarlar Birliği Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova İl Müftüsü Turgut Açari ve Yalova Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz ziyaret edilerek gelecek dönemdeki projelerden bahsedildi.

Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kabul görmüş olan Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Programının Yalova’da yeniden uygulanması amacıyla gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın, Yalova Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Komisyonu kurulmasını sağladılar. İl Şube Müdürlerinin ve Formatör Öğretmenimizin olduğu komisyon önümüzdeki eğitim öğretim hayatında eğitimlere kaldığı yerden devam edecekler.

Yalova AK Parti Milletvekili Sayın Ahmet Büyükgümüş’ün başkanlığında düzenlenen programa ise Yeşilay Yalova Şubesi Genç Yeşilaycılar Kulübü olarak katılım gösterildi. Gerçekleşen programda Yalova ile ilgili konular konuşulurken, Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün Yalova ile ilgili planları göz doldurdu.

Yalova Valisi Sayın Tuğba Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen koordinasyon kurulu, Yalova’da bağımlılık ile mücadele de gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılacaklar hakkında ilk elden karar veren ve Türkiye’de büyük başarılara imza atan bir il olma özelliğimizi sağlayan büyük bir oluşum olarak huzura çıkıyor. Yeşilay Yalova Şubesi de ilerde gerçekleştireceği Yeşilay Elçileri Projesi sunumunu Sayın Vali ve Kurum Müdürlerine gerçekleştirerek, ilgi odağı oldu.

Editör: TE Bilişim