YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ,YESOB Başkan Vekili Şenol Ulutürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faik Gülhan ile Serkan Karataş ziyaretlerinin ilk durağında İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel'e konuk oldular. Birlik çalışmaları hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel'e bilgi veren YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ildeki sorunların çözümü ile ilgili de görüşlerini aktardı. YESOB'un Yalova'nın en önemli kuruluşlarından birisi olduğuna dikkat çeken İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ise, "YESOB'un görüşleri ve önerilerini önemsiyoruz. İlimizin esnaf sanatkarlarını bir araya toplayan bir kuruluş olan YESOB'la birliktelik içerisinde olmak istiyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı YESOB Başkanı Hüseyin Çetin nezdinde tüm YESOB üyelerine teşekkür ederim" dedi. 

YESOB Yöneticileri daha sonra Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Mete'yi makamında ziyaret ettiler. Mete'ye yeni görevinde başarılar dileyen YESOB Başkanı Çetin Yalova'nın eğitim alanında önde gelen illerden birisi olduğunu ilin eğitim seviyesinin daha da yukarılara taşınmasında Cengiz Mete'nin katkısı olacağına inandıklarını söyledi. Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ise YESOB üyelerine ziyaretlerinde dolayı teşekkür ettiler.
YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Zabıta Müdürlüğü görevine atanan Muhammet Öztürk'ü de ziyaret edip görevinde başarılar dilediler. 

Editör: TE Bilişim