Armutlu Belediyesi bu yılda geleneği bozmadı. İlçede üniversite sınavını kazanan öğrencilere düzenlenen yemekte dizüstü bilgisayar hediye edildi.
Her yıl üniversite sınavında başarılı olan, dereceye giren ve her hangi bir üniversiteye yerleşen öğrencilere yönelik gerçekleşen kutlama programı bu yılda yapıldı. Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve ilçe protokolünün katılımı ile gerçekleşen yemekte üniversite sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Gençlerin iyi bir eğitim almalarını oldukça önemsediklerini dile getiren Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "İlçemizde her yıl üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz için bir yemek düzenliyoruz. Onlarla bir araya gelerek başarılarına ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Onlara çeşitli hediyeler vererek bu başarılarından duyduğumuz gurur ve mutluluğu ortaya koyuyoruz. Bu yıl da üniversiteyi kazanan öğrencilerimizle birlikte olduk ve onlara hediyelerini takdim ettik" dedi.
Yemek sonrasında öğrencilerin dizüstü bilgisayarlarını ise Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş ve Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan birlikte verdiler. Öğrenciler ise kendilerine sunulan hediyelerden dolayı Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan'a teşekkür ettiler. 

Editör: TE Bilişim