Altınova Belediyesi, ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde sınıf birincisi olan öğrencilere bisiklet hediye etti. 
Altınova Belediyesi, “Altınova’yı Seviyoruz, Sağlıklı Yaşıyoruz” sloganıyla, 2016–2017 Eğitim Öğretim Döneminde sınıflarında birinci olan öğrencilere bisiklet hediye etti. Altınova İmam hatip Ortaokulu Spor Salonunda yapılan bisiklet dağıtım töreninde; sınıf birincisi olan 85 öğrenciye bisiklet dağıtıldı. Törende konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “2 yıl öncesine kadar öğrencilerimize tablet dağıtıyorduk. Geçen yıldan itibaren bisiklet hediye ediyoruz. Başarılı olan öğrencilerimize desteklerimiz her zaman devam edecek. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum” dedi.
Törende konuşan Altınova Kaymakamı Zafer Engin de Başkan Oral’a eğitime verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti.
Öğrenciler bisikletlerini; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri Vekili Ahmet Biçer, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis Üyesi Hasan Karabacak, Altınova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül ve Altınova İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran’ın elinden aldılar.

Editör: TE Bilişim