Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, bugüne kadar 5 hastaya anjiyo ve stend hizmeti verildiğini söyledi. 
Yalova'da bugüne kadar verilemeyen anjiyo hizmeti hastaların başka illere sevkini gerektiriyordu. Ancak Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde Yalova'ya gönderilen cihazlar sayesinde 17 Ağustos 2015 tarihinden itibaren bu hizmet Yalova'da da yapılmaya başladı. Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde ildeki 5 hastaya anjiyo ve stend hizmeti verildiğini söyledi. Küçükyılmaz, "Bugüne kadar hastalarımızı çevre illere göndermek zorundaydık. Ancak ilimize gönderilen cihaz sayesinde artık Yalova'da hastalarımıza anjiyo ve stend takma operasyonlarını yapabiliyoruz.Öte yandan böbrek hastalarımızın da bekledikleri böbrek taşı kırma cihazı da hastanemize geldi. Bununla ilgili eğitimlerin tamamlanmasını bekliyoruz. En kısa sürede o da hizmet vermeye başlayacak. Ben bu hizmetlerin Yalova'ya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Yalova'da yapılması planlanan 400 yataklı hastane ile ilgili olarak da bilgi veren Küçükyılmaz, " Kente yapılması planlanan 400 yataklı hastaneyle ilgili imar değişiklikleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapıldı. Yalova'da sağlık için çok güzel çalışmalar yapılıyor. Vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Kente yapılması planlanan 400 yataklı hastaneyle ilgili imar değişiklikleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapıldı. İnşallah bu hastanemizde yapıldıktan sonra ilimiz bölgede sağlık anlamında gözde yerlerden birisi olacak
Editör: TE Bilişim