Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü personeli 2016 yılının ilk,"Hareketli Yaşam" yürüyüşünü gerçekleştirdiler. Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan, "Hareketin sağlık üzerindeki önemini vurgulamak adına 2016 yılında da bu yürüyüşleri sürdüreceğiz" diye konuştu. 
Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Hareketli Yaşam" yürüyüşü personelden ve vatandaşlardan ilgi gördü. Müdürlük önünden başlayan yürüyüşe Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan, müdürlük personeli ve vatandaşlar katıldı. Spor Caddesi ve Gazipaşa Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanına ulaşan sağlık personelleri ellerinde  “Sağlık için Hareket et”, “Doğru Beslen Formda Kal, Yaşamdan Geri kalma” , “Sağlıktır Amacımız, Harekettir Aracımız” ve “Bir gün Değil, Her gün Hareket”, “Yürüyelim Sağlıklı kalalım” sloganlı dövizler taşıdılar. 
Yürüyüşün amacı hakkında bilgi veren Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan ise, "Toplumda tüm yaştaki bireyler için en yaygın ve kolay uygulanabilen yürüyüşü bir yaşam tarzı haline getirmek ve fiziksel aktivite konusunda bilinç oluşturmak amacıyla bu yürüyüşleri gerçekleştiriyoruz. Hareketin sağlık üzerindeki önemini vurgulamak adına 2016 yılında da bu yürüyüşleri sürdüreceğiz" dedi. 
Ekoturizm Derneğinden Destek
Yalova Ekoturizm Ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Ahmet Yiğit ve dernek yöneticileri Halk Sağlığı İl Müdür Dr. İbrahim Dedecan'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette, gençlerin hem fiziksel aktiviteyi alışkanlık haline getirmelerini hem de doğayla buluşmalarını sağlamak amacıyla birlikte yapılması planlanan etkinlikler konuşuldu. Ayrıca Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak halkımızda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliklere Yalova Ekoturizm Ve Sağlıklı Yaşam Derneği üyelerinin de destekleyeceği belirtildi. Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Dedecan ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim