Yeşilay Yalova Şubesi halkın madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmesi, özellikle de gençlerin bu konuda uyarılması amacıyla 3 gün sürecek yoğun bir program düzenledi. Etkinlikler kapsamında 4 Aralık 2015 Cuma günü RDKM'de Bağımlılıkla Mücadele Paneli gerçekleştirilecek. 
Yeşilay Yalova Şubesi bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bir program düzenledi. Etkinliklerin içerisinde bir de panelin yer alacağını vurgulayan Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Alaattin Bütkül 4 Aralık 2015 Cuma günü saat 14:00'de RDKM'de, "Bağımlılıkla Mücadele" konulu bir panel gerçekleştireceklerini duyurdu. Panele konuşmacı olarak; Üsküdar Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. İsmail Tayfun Uzbay, İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman ve Yalova Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Suat Soydemir katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise Yeşilay Yalova Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çalışkan gerçekleştirecek. 
Etkinlikler kapsamında Gazi Üniversitesi Genç Yeşilay grubuna bağlı 25 Yalova'ya gelecek.  Yalova Gençlik Merkezi'nde ki yaşıtları ile buluşacak olan gençlere  5 Aralık 2015 Cumartesi Yalova Gençlik Merkezi'nde TBM Akran eğitimleri verilecek ve Kültür gezisi gerçekleştirilecek.  Program 6 Aralık 2015 Pazar günü Yalova Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecek Kültür ve Sanat faaliyetleri, Tütün konulu seminer, TBM Akran Eğitimi ve atölye çalışmaları ile sona erecek. 
Gerçekleştirilecek 3 günlük etkinliklere ise Yalova Valiliği, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi, Yalova Müftülüğü, Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Yalova Emniyet Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Yalova Kent Konseyi ve Gazi Üniversitesi destek veriyor. 
Gerçekleşecek etkinlikler kapsamında yer alan Bağımlılıkla Mücadele Paneli'ne tüm Yalovalıları davet eden Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Alaattin Bütkül, panelde konuşacak akademisyenlerin bu konuda çok önemli bilgileri halkla paylaşacağının da altını çizdi. 
Editör: TE Bilişim